veel gestelde vragen

Welk lettertype gebruik ik?

Ondanks de vermelding van het lettertype op de hoofdpagina van mijn website wordt mij deze vraag zeer regelmatig via de mail gesteld. Het lettertype dat ik gebruik voor mijn werkbladen en dagritmekaarten is het lettertype SchoolKX_new. Ik weet niet meer waar dit lettertype vandaan komt dus heb ik besloten deze via mijn site aan te bieden. Het lettertype lijkt op het lettertype dat in de meeste leesboekjes aangeboden wordt.

U kunt het lettertype hier downloaden!
Rechtermuisknop inklikken en opslaan dus.

Hoe installeer je het lettertype?

  • 1. Download het lettertype.
  • 2. Sla het bestand ergens op de computer op.
  • 3. Ga naar Configuratiescherm -> Lettertypen.
  • 4. Kies Bestand -> Nieuw lettertype installeren.
  • 5. Blader naar het opgeslagen bestand.

Is het mogelijk om de dagritmekaarten te bestellen?

Nee, de dagritmekaarten heb ik in eerste instantie voor eigen gebruik gemaakt. Wegens interesse heb ik besloten om deze te delen met andere leerkrachten en belangstellenden. Deze kaarten kunt u gebruiken zoals u dat wilt, maar u zult deze wel zelf uit moeten printen en plastificeren.

Is het mogelijk een verzoekje voor een dagritmekaart of ander materiaal te doen?

Mijn dagritmekaarten worden door veel verschillende personen op verschillende manieren gebruikt. Het is gebleken dat mijn verzameling aan kaarten lang niet aan de behoefte van alle leerkrachten voldoet. Er is een periode geweest dat ik veel verzoekjes voor speciale kaarten inwilligde. Helaas heb ik het zelf op het moment ook razend druk en is het vaak niet mogelijk om aan verzoekjes te voldoen. Verzoekjes kunt u mailen naar: